fredag 12 september 2008

Dagens idiot


Mats Gunnarsson har överklagat arenabygget i Kalmar och kommer därmed att fördröja byggstarten ett bra tag. Ärendet måste upp i Länsrätten och det blir en juridiskt process som förmodas ta minst 2 månader. Det enda jag tror att detta kommer medföra är att arenan blir försenad och dyrare. Men Mats kanske betalar extrakonstnaderna!?
Jag blir så jävla trött på människor som inte kan se till det bästa. Arenan är inte bara ett måste för Kalmar FF utan även ett stort lyft för Kalmar som verkligen går i rätt riktning. Det byggs för fullt på alla håll i Kalmar och området bilen har ju exploderat sen IKEA öppnade. Kalmar håller på att bli en storstad nästan. Dessutom finns Sveriges bästa fotbollslag Kalmar FF här. Det enda laget som representerar Sverige ute i Europa just nu. Laget som är överlägset bäst i Sverige. Laget som inte får spela sina UEFA-matcher på hemma plan för att den befintliga arenan inte håller måttet. Och när en lång process äntligen verkade vara över och man verkligen hoppades på attt bygget skulle komma igång. Så kommer en idiot som Mats Gunnarsson och sätter käppar i hjulet.
Det stör mig att det alltid ska vara personer som har långt ifrån rent mjöl i påsen som ska hålla på med sånt här också. Mer behöver jag ju inte säga om den saken men Mats har en hel del mörka partier i sin förflutna.

Idiot va ordet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Demokrati? Vet du vad det innebär? Respektera andras åsikter och respektera den demokratiska gången. Vilken äcklig fascist du är! Skamligt att Kalmar FF har sådana anhängare som du!