måndag 11 februari 2008

Åtal..

Då var det klart då. Under våren kommer det hållas en rättegång ang. namninsamlingen mot Bosse Get. Det var ju inte så oväntat så jag kan inte säga att det känns jobbigt idag.
Rubriken i tidningen lär väl iaf göra Bosses dag 10 gånger bättre. Gissa om han kommer gå som på moln idag.
Det är klart det känns surt att det blir så här. Jag menar han trakaserar mig (med flera) och håller på som fan här i stan. Han kan tydligen bete sig hur som helst för att ingen vågar sig sätta sig emot honom. Anmälningar har ju gjorts mot idioten men inget händer. Dom läggs ner. Sen när man försöker ta en sista chansning och utväg. Då som först läggs det ner ett jävla arbete och helt plötsligt så hittas något som kan tolkas som olagligt.
Det känns fan inte som vi lever i ett fritt land. Det känns som nån smutsig diktatur där polisen gör precis som dom vill, och om man sätter sig emot dom eller försöka göra sin röst hörd på nåt sätt så åker man i fängelse.
Det är ett sjukt jävla land vi lever i egentligen. Polis och åklagare håller varandra bakom ryggen. Det är tydligen helt ok för en polis att sitta å ljuga i rätten, att ge sig på olika personer privat och i tjänst, samt hota folk som gör sin röst hörd på olika sätt.
Vill tillägga att den sista meningen inte endast riktar sig mot ovan nämnda Polis utan även en del av hans polare som springar hans ärenden på olika sätt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stå på dig Gotte! Man skall aldrig vika sig för ett svin!