söndag 4 september 2011

Lundgrens

Ligger i sängen och tänkte avsluta en fantastisk helg med ett inlägg här.
Gårdagen blev en fullspäckad och mycket lyckad tillställning. Vi började med paintball för att gå vidare med en bit mat på Lundgrens. Efter det så blev det en spontan runda till Harrys för lite bowling och boxboll. Vid elvahugget gick kvällen vidare med en visit på Himmla Gott inna vi avslutade med pubben och så klart en efterkrycka hos Rocky med grymt fin mat.
Med andra ord en fullspäckad och väldigt lyckad lördag.

Så lite utveckling av vissa delar av dagen. Besöket på Lundgrens såg jag fram emot, inte ätit där sen de nya tog över, men mina förväntningar sjönk ganska snabbt i botten, eller snabbt är väl fel ord i sammanhanget. Det tog nämligen en timme att få in varmrätten. Och drygt en timme att få in förrätten. Få ihop de om ni kan.
Det är inte acceptabelt, i varje inte utan minsta uppmärksamhet från personalen om att maten tar tid. Visst det var ett större sällskap som beställa lite innan oss, men med ett sällskap på ca 15 pers plus några ströbord och 4 man i personalen så ska det inte behöva ta sån tid.
När maten (plankstek) sen består av smaklöst pulvermos, vattnig bea och senigt kött så fanns det inte något gott att hitta i detta besöket.

Lundgrens får 1 pulvermosbricka av 5 möjliga. Och den kommer bara pga att det var stämning i restaurangen. Då inredningen är den så samma så är Lundgrens fortfarande ändå Lundgrens.

Besöket på Himla-Gott, kom oväntat, vi var på väg till Pubben när vi såg stämningen som Uffe fick igång med sina vinylskivor. Mycket folk, jäsigstämning och något äldre par tog en spontan svängom i discoljuset som Uffe körde på väggen. Mycket lyckat för en sensommarkväll som denna. Himla-Gott har på allvar slagi sig in på pub/underhållningsscenen i Borgholm.
Keep Up The Good Work!!

Hela dagen igår fotograferades och bilder kommer snart hamna på min facebook.

Nu ska jag släcka ljuset för att få lite uppladdning inför starten av en ny vecka imorgon.

Inga kommentarer: