söndag 7 augusti 2011

Alexander Gustavsson

Har nyss avslutat en mycket trevlig dag tillsammans med Alex Da Silva, först var viute i stugan och gjorde i ordning lite, men när vi skruvat ner en halv våningssäng av 2 så insåg vi att det var lättare att åka ut en annan dag när vi kunde ta med oss en skruvdragare.
Båda var nog mer sugna på det som väntade under eftermiddagen. Så vi åkte åt var sitt håll och ett par timmar senare så kom Alex ner igen med sin far samt sitt barnbarn Leon.
Vi grillade på lite rödvinschorizo som han hade med sig. Sen åt vi en mycket trevlig middag med 3 generationer Da Silva och två generationer Gottfridsson/Thunell.

Det hela avslutades med UFC 133. Evans vs Ortiz där Ortiz precis som vi i soffan var säkra på att han hade segern som i en liten ask när fick in en fin giljotin på Evans. Men Evans lyckades ta tillbaka fighten och spöa upp Ortiz ganska duktigt.
Jag ser i fram emot matchen mellan Evans och John Jons eller vad han heter.
Men framför allt såg jag i UFC 133 fram emot att få se Alexander Gustavsson ta sig an sin största utmaning i karriären, Matt Hamill.
Alex gjorde en grym match, höll Matt på avstånd och gav han bara ett par jABBar i första ronden för att i andra ronden dra upp tempot och hota Matt i ca 3 min innan han går till attack och slår sönder Matt innan domaren går in och bryter när Matt helt har gett upp hoppet.
En grym seger, får vi kanske se Alexander Gustavsson's nästa match i UFC på hemmaplan i Sverige? Det har ju ryktats länge och Dana White har ju faktiskt bekräftat UFC kommer köra en gala i Sverige snart. Kan ju inte bli bättre timing att köra en gala i Sverige än när Alexander ska köra sin nästa.

Kalmar plockade idag 1 poäng borta i Borås. Det är starkt jobbat. En Ellosseger hade väl varit mer rättvis men Mendes brände ändå en superchans i sista sekund. Såg han inte Fagge eller va han bara målkåt? Jag hoppas att han inte såg honom.

Jag undrar om Borgholms kommun kunde få igenom sina planer på Borgholms torg. Jag tycker idéen låter jävligt bra men man måste ju förstå att en sån grej fixar man inte så lätt om det ska bli bra. Det gäller att man redan nu har kommit långt i arbetet och ligger i redan nu. Man behöver en bra stadsutvecklare som jobbar aktivt stora delar av tiden fram till april/maj då man(senast) bör börja bygga och redan ha alla nya verksamheter och tillstånd klara.
Ni måste bara våga satsa och framför allt med nytt folk. Det kan på rätt sätt bli ett fantastiskt ansiktslyft för Borgholm.
Men det är mycket mer än så som behövs för att vända Borgholms negativa trend. Stötta era lokala företagare nu och våga satsa på alla plan.



"När man kommer till öknen. Det är då man hittar sand"

Inga kommentarer: