söndag 4 maj 2008

3 friska poäng..

Idag tog Kalmar en ny seger i årets fina allsvenska. Tyvärr missade jag första halvlek så jag fick inte se målet, men man kan ju bara konstatera att med bara 2 matcher kvar till EM uppehållet så ser ju tabellen riktigt fin ut. Men vi har 2 ganska svåra matcher kvar nu innan uppehållet.
Första möter vi IFK på bortaplan och det är ingen lätt uppgift. Vi har ju haft lite problem mot just IFK på bortaplan. Kanke dags att bryta den trenden nu.
Sen har vi Djurgården på hemmaplan. Inte heller den matchen blir någon lätt uppgift. DIF ligger på andra plats efter oss i tabellen och IFK ligger ju 3:a så båda matcherna är väldigt viktiga, 6 poäng där skulle innebära en ännu finare syn i den allsvenska tabellen innan EM. Men som sagt inget känns säkert. Tycker inte vi har spelat riktigt bra än i år. Lite för mycket missar i passningspelet och våran så stabila backlinje tycker jag absolut har svajjat en del i år. Cesar verkar inte heller ha samma självförtroende i avsluten som förra året, å andra sidan så har ju Elm-bröderna och Ingelsten m.fl vaknat ganska bra i år. Så visst vi har en bred och stabil trupp men jag är ändå en bra bit i från nöjd med laget. Däremot resultatet kan väl ingen klaga på, poängskörden och målskillnaden.
Så att ha det resultatet med ett sådant lag kan ju bara bli underbart framåt hösten, om hela laget vaknar till lite och vi får igång vårt individuella spel vill säga.

Kom igen Kalmar!!

Inga kommentarer: