fredag 12 oktober 2007

Alla till Grimsta...

Den 21:a åker vi till Grimsta för att möta Brommapojkarna i årets sista bortamatch i allsvenskan. Vi hoppas givetvis på ett massivt intresse för KFF supportrar runt om i landet. Vi åker upp i minibussar från kalmar och jag hoppas på att club 1910 kommer dra sitt strå till stacken. Minst en full buss borde dom fan kunna få ihop. Allt annat vore katastrof.
Men vad fan gör föreningen Kalmar FF för att dra sitt strå till stacken? Man anordnar nån jävla sittningskväll på stadshotellet i kalmar. Det e ta mej fan katastrof om nåt. Hur kan man tycka att det är viktigare att få folk att komma till stadshotellet och käka pyttipanna och kolla på matchen än att få folk att ta sina feta arslen till Grimsta för att på plats heja fram Kalmar mot eventuellt SM-guld?
Vad fan hjälper det spelarna på planen om ett 100-tal mätta och halvfulla idioter sitter på stadt och hejar?
Det sägs ju att publiken/supportrarna är den 12 spelaren och det håller jag med om. Men hur fan hjälper den tolfte spelaren resten av laget genom att sitta i kalmar och mysa?

Fy fan föreningen det är skam. Jag e så grymt besviken på er. Att ni inte istället kunde anordnat några bussar till grimsta. Gör det tillsammans med 1910. Låt dom ta sitt ansvar och organisera och styra upp allt. Så får dom känna sig lite viktiga och duktiga också. Så kan ni väl stötta lite ekonomiskt och kanska hjälpa till lite på traven. Ge något extra till era sponsorer. Anordna en sponsorbuss eller två. Gör vad fan ni kan för att få folk till Grimsta. Det är där det angörs. Inte på stadt i kalmar.

Over and out.

Inga kommentarer: