måndag 22 oktober 2007

GULD-FEBER!!

Igår va vi upp i stockholm och såg Kalmar spöa BP med 2-1. Det gjorde att Kalmar tog sig högst upp i tabellen och BP blev i praktiken klart för superettan nästa år.

Runt 700 kalmar supportrar på Grimsta IP tycker jag va ganska bra. Det va kallt, blåsigt och regn. Inget vidare fotbollsväder. Men den högaktuella guld-striden verkar ändå dra till sig en del nya bortasupportrar. Det behöver kalmar absolut. Om det bara kunde hålla i sig. Men med mycket nytt folk får man ju räkna med en del idioter också. Som gubben i köpenhamn 05 som stod/låg och spydde på läktaren för att han va så jävla full. Eller kärringen igår som två vakter fick följa ut från läktaren efter någon typ av bråk. Hon såg inte alls nykter ut hon heller. Sånna får man ju räkna med, dom åker bara på ett väldigt fåtal bortamatcher. Och då blir det någon typ av fylle resa av de hela. Och när äldre gubbar och kärringar åker på fylleresa så är det fylleresa med stora bokstäver. Dom kan bli så satans dumma i huvudet. Sånna vill vi givetvis inte ha. Medgångssupportrar kan man nog kalla dom.

Nu är iaf guld-febern väldigt hög. Jag e sjukt nervös inför kvällens matcher. Det känns som att allsvenskan 2007 kommer avgöras ikväll. Djurgården åker till Halmstad och Göteborg gästar AIK i solna. Skulle Dif och ICA spela lika här eller tillochmed förlora så skulle jag nog kunna säga att Kalmar tar SM-guld 2007.

Vi sitter spikade framför tv:n och väntar. Djurgården spelar kl 19 och Göteborg kl 20. Så vi kollar på Dif matchen sen hinner vi även se slutet på Göteborg-AIK.

Har varit så sjukt nervös hela dagen idag. Som sagt det är nu det avgörs. För första och förmodligen sista gången någonsin så säger jag: Heja Halmstad!! och Heja AIK!!

Nu börjar fotbollen.. Satan va nervös jag är...






Inga kommentarer: