onsdag 31 oktober 2007

Förkyld..

Sitter i soffan och är förkyld och har ont i halsen. Jobbigt med denna jävla höstförkylning. Speciellt när man jobbar, man har liksom ingen riktig ork. Har varit förkyld nu hela veckan och känner mej så sjukt trött hela tiden typ. Men de e bara och bita ihop och jobba på. För man kan ju inte ta ledigt.

Kollade just på ett program på kanal 1 som jag inte sett innan. StåUpp hette det. Ett humorprogram med Thomas Järvheden. Ganska roligt faktiskt. Det går typ ut på att han vet massa roliga historier om sin publik. Sen början han berätta en kul eller pinsam historia och en stund in på historian så tänds en pil och personen i fråga får ställa sig upp. En del ganska roliga historier faktiskt. Så det kan jag rekommendera om man har tråkigt en onsdagskväll.

Idag va rätt kul på jobbet faktsikt. Vi flyttade en man på Norra Öland. Han hade tagit hjälp av några äldre gubbar ifrån byn med grav norrölänsk dialekt. Vilka sköna gubbat. Jag och Simon garvade typ hela tiden. Byn vi va i hette Dödevi och vi tyckte att byn kunde spelat in en "dokumentär serie" som kunde hetat nåt i stil med "I en annan del av Dödevi".

Imorgon ska jag lasta fisk på öland och köra upp till varberg. Sitta helt själv i lastbilen hela dagen. Kan vara rätt skönt. Bara sitta och tänka och lyssna på en ljudbok. Tänkte lyssna Leif GW Perssons bok: Faller fritt som i en dröm. Tror den kan vara bra. Hoppas bara att det inte är Leif själv som är uppläsare. För då kan fan ingen bok bli bra.

Time for bed.

- Peace out -

Inga kommentarer: